Wat is IPTV?

IPTV is een nieuwe manier van tv kijken. IPTV staat voor Internet Protocol TeleVision wat vrij vertaald betekent dat je met IPTV je tv-zenders en al je streamingdiensten ontvangt via het internet. Je hebt geen schotel nodig en je hebt geen korrelig beeld en slecht geluid bij slecht weer bijvoorbeeld. IPTV is goedkoop en levert een haarscherp beeld in 1080 HD / 4K.

Buitenlandse zenders

Via IPTV kun je ook uitstekend de buitenlandse zenders ontvangen. Ook die zenders die niet in de standaard pakketten van de reguliere TV-providers zitten. Alle buitenlandse zenders van je keuze dus gewoon via het internet op je TV thuis of op je mobiele apparaat. IPTV is voordeliger en biedt naast de bekende streamingdiensten ook buitenlandse TV zenders aan vanuit meer dan 65 landen.

IPTV app

IPTV kun je gewoon streamen op je TV door middel van één van de bestaande IPTV-apps. Om onze voordelige IPTV goed te kunnen gebruiken met een IPTV-app heb je een Smart TV nodig met een draadloze wifi-verbinding of een vaste internetkabel. Om te weten te komen welke IPTV-app het beste bij jouw TV past hebben wij een lijst gemaakt. Neem eens een kijkje, de meeste TV’s zijn geschikt. Kom je niet uit stuur gerust een WhatsApp of E-mail.

Ook op PC, laptop, tablet en mobiel

Als je een abonnement hebt op IPTV Media kun je de benodigde apps ook downloaden op je mobiele apparaten zoals je smartphone, tablet of laptop. Als je niet beschikt over een Smart TV, dan biedt IPTV Media ook veel verschillende IPTV kastjes (ontvangers). Deze kun je eenvoudig op je TV aansluiten.

Benodigdheden om IPTV te kunnen kijken:

  • Smart TV met een IPTV-app of een IPTV-kastje
  • Internetverbinding, draadloos via wifi of met ethernet kabel
  • Een IPTV-provider die je voorziet van zenders/TV kanalen en streaming services

Keuze uit meerdere abonnementen

Wij bieden je de keus uit meerdere abonnementen. Zo kun je kiezen wat bij jou past. Kijk op onze Prijslijst voor met informatie.

Voordelen van IPTV media op een rij:

  • Geen schotelantenne met LNB kop meer nodig
  • Geen dure digitale TV-provider meer nodig
  • Keus uit heel veel streaming diensten
  • Onbeperkte keuze aan buitenlandse zenders
  • Geen extra kosten bij de keuze voor meer zenders
  • Keuze uit een looptijd van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden
  • Voordelige en stabiele IPTV-abonnement, altijd laagste prijs !
  • Uitstekende service en goede betalingsmogelijkheden
  • Geen stilzwijgende verlenging van abonnementen. Jij houdt zelf de regie.

Heb je nog vragen over onze IPTV server? Neem contact met ons op via WhatsApp of Mail

Binnen en buitenlandse zenders.

IPTV is in makkelijke taal een manier van tv kijken via het internet. U heeft dus niet meer zoals vroeger een schotel nodig om kanalen uit het binnen of buitenland te ontvangen. U maakt slechts gebruik van een Smart TV met Wi-Fi of kabelverbinding. Daarnaast heeft u een IPTV app nodig om al uw kanalen mee af te spelen. Heeft u geen Smart TV? Dan kunt u nog altijd overwegen om een kastje aan te schaffen. Op deze kastjes kunt u allerlei apps downloaden, dus ook de IPTV apps.

Benodigdheden IPTV: